WeFact.nl, een manier om online te factureren

WeFact.nl

WeFact.nl

Enige weken geleden kreeg ik een demo van WeFact.nl.

Een web-based factureringsprogramma welke al twaalf jaar actief is. Ik moet zeggen de demo zag er goed uit. Heel intuïtief kunnen relaties, producten en productgroepen worden aangemaakt.

Twee van onze klanten zijn op zoek naar een goed factureringspakket en daarom heb ik hen kennis laten maken met WeFact.nl. Ook zij zijn enthousiast en dus zijn zij gestart met de inrichting.

De eerste klant regelt het zelfstandig en is uiterst tevreden. De andere klant, daarvoor hebben wij als administratiekantoor de eerste inrichting verzorgd. Ook dat ging zoals het hoort, eenvoudig.

Als je kijkt op de website van WeFact.nl, zie je tal van administratiekantoren die dit pakket al gebruiken voor hun klanten. Gezien het grote aantal en gezien mijn eigen bevindingen wil ik WeFact.nl van harte aanbevelen.

De export functies naar boekhoudpakketten zijn natuurlijk ook erg handig en worden continue uitgebreid.

Ben je op zoek naar een makkelijk te begrijpen en te gebruiken factureringspakket kijk dan eens op www.WeFact.nl

Heb je vragen over het gebruik of hoe je kunt exporteren naar een boekhoudpakket, neem gerust contact op via gscheer@buro-freecon.nl dan helpen wij je verder of zetten je vraag door naar de helpdesk.

Van elke ondernemer kan je iets leren. Daarom portretteert Buro Freecon veel lokale ondernemers en schrijven wij hun verhaal voor jou. Misschien ken je ze wel en vertellen ze zaken die ook goed voor jouw bedrijf zijn. Doe er je voordeel mee! En wil je ook een gratis portret, stuur even een mailtje dan nemen we contact met je op.

Klik hier voor alle portretten.