Denise Peek

Denise Peek begon haar loopbaan in de zorg. Haar partner William Huijbregts, al jaren werkzaam in de installatietechniek wilde altijd al graag een eigen bedrijf beginnen. Daarom besloten ze 27 jaar geleden het roer om te gooien en de sprong te wagen.

Nadat Denise in 2011 onverhoopt moest optreden als mantelzorger voor haar vader, kwam ze veel problemen tegen bij het regelen van alle voorzieningen zodat haar vader veilig en comfortabel in zijn huis kon blijven wonen.
Dat moest anders besloot ze.

In 2015 breidden ze daarom Aceve Totaalinstallateurs uit met het Adviescentrum Comfort en Veiligheid.
Als erkend Comfortinstallateur is Aceve zelfstandig in staat om de zelfredzaamheid van bewoners in en om de eigen woning te helpen vergroten. Zo kunnen oudere volwassenen en mensen met een lichamelijke beperking langer zelfstandig in hun eigen huis blijven wonen.
Voor deze doelgroep kwam ook Charlie Steegers in dienst als aanspreekpunt binnen het hiervoor ingerichte adviescentrum van Aceve.

Aceve

Aceve is als totaalinstallatiebedrijf gespecialiseerd in duurzaamheid en is bewust bezig met het klimaat.
Naast installatietechniek heeft Aceve het genoemde adviescentrum met daar binnen een demo-woning.
Hier kan men, op afspraak, advies krijgen over woningaanpassingen ter bevordering van comfort en  ook veiligheid.

Het adviescentrum richt zich voornamelijk op mensen vanaf 45 jaar, gezond of minder validen. Dat is vrij jong, maar Denise en Charlie vinden een tijdige bewustwording heel belangrijk.
Ga je op die leeftijd een huis kopen of verbouwen, dan is het handig om dan al rekening te houden met de toekomst.
Een voorbeeld hiervan is een hangend toilet. Met een kleine aanpassing vooraf is deze later geschikt om er een beugel naast te plaatsen. Dat is nu een kleine ingreep en voorkomt als het nodig is weer een hele verbouwing en scheelt zo in de kosten.
De WMO ( Wet Maatschappelijke Ondersteuning) komt pas in actie op medische indicatie.
Aceve biedt al eerder comfort en veiligheid in huis door vaak simpele ingrepen.
Zo is het bedrijf in staat om de zorgkosten omlaag te brengen.
Deze expertise begint al bij het betreden van de tuin. De medewerkers kijken goed om zich heen wat veiliger en comfortabeler zou kunnen en nemen dat mee in het advies.

 

Ondernemen

Denise Peek heeft de dagelijkse leiding van het totale bedrijf in handen en heeft Charlie Steegers aangesteld als aanspreekpunt voor het adviescentrum. Veel mensen weten niet waar ze moeten beginnen. Dit vraagt veel tijd en aandacht. Charlie zorgt ervoor dat bewoners vanaf het begin tot het eind worden bijgestaan voor het beste resultaat. Geen vraag is te gek of Charlie gaat ermee aan de slag.
Charlie legt de contacten met partijen zoals welzijnsorganisaties, ergotherapeuten en zorgorganisaties.

Om zich heen heeft Aceve een breed netwerk opgebouwd van collega bedrijven, maar ook met ergotherapeuten, wijkverpleging, Vierstroom en Vegro . Hierdoor is Aceve in staat haar klanten volledig te ontzorgen. Het totaalpakket bestaat uit een maatwerk advies, volledig toegespitst op de bewoners van die bewuste woning.

Een aanzienlijk deel van hun klanten komt via hun samenwerkingspartners als de Vierstroom binnen en door mond-tot-mond reclame. Vierstroom bijvoorbeeld heeft een ledenservice waar klanten korting krijgen op een groot assortiment aan diensten. De diensten van het Adviescentrum Comfort en Veiligheid (ACV) vallen hier ook onder.
Charlie nodigt mensen en bedrijven graag bij Aceve uit om te laten zien wat ze in huis hebben.
Aceve blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door hun fabrikanten en de brancheorganisatie waar ze lid van zijn.

 

Onderscheiden

Aceve onderscheidt zich door het totaalplaatje aan te bieden.
De Gemeente Capelle aan den IJssel heeft aan aantal speerpunten geformuleerd die Aceve ook heeft opgepikt:

* Duurzaamheid
* Langdurig zelfstandig wonen
* Samenwerking tussen bedrijven en gemeenten.

Denise heeft bij de ontwikkeling van het ontzorg concept samenwerking gezocht met drie partners: Twigt Interieur & Kleur (Capelle ad IJssel), Aannemersbedrijf Van Meijeren en Tieleman Elektrotechniek (beiden Krimpen ad IJssel). Hierdoor zijn ze binnen die gemeenten goed vertegenwoordigd. Samen kunnen zij projecten turn-key opleveren. Door deze samenwerking zijn ze een interessante gesprekspartner voor zowel particulieren als organisaties.
Aceve is het vaste en enige aanspreekpunt en regelt verder alles voor de klant.

 

Netwerken en social media

Denise is druk met social media. Zij is met Aceve actief op Facebook en LinkedIn.
Doordat hun bedrijf genoemd wordt op websites als bijvoorbeeld Thuiscomfort (Via de Technische Unie in Capelle aan den IJssel) en Vierstroom, krijgen ze ook backlinks wat hen exposure oplevert.

Charlie is de netwerker. Hij gebruikt Google als informatiebron en benadert de mensen het liefst persoonlijk.
Netwerken doet hij op informatieavonden, op vakgerichte seminars en gezondheidsbeurzen. Zodoende blijft hij ook op de hoogte van de ontwikkelingen. Tevens hoort hij ook de actuele zorgvraag van ouderen.

Toekomst

Denise, William en Charlie zijn nu bijna twee jaar bezig met het adviescentrum naast het installatiebedrijf.
Ze denken nog zeker drie jaar nodig te hebben om bewustwording te creëren bij een grote groep mensen.
Hun korte termijn doel is om rendabel te worden met het totaalpakket.
Het lange termijn doel is om dé ontzorg specialist op het gebied van wooncomfort en -veiligheid binnen de regio te worden en dit steeds verder uit te kunnen breiden. Nu loopt het van Rotterdam tot Den Haag en tot Woerden.
Hun netwerk en hun diensten hopen ze ook steeds meer uit te kunnen breiden.

 

Deze tekst is mede mogelijk gemaakt door Typisch Winnifred

Van elke ondernemer kan je iets leren. Daarom portretteert Buro Freecon veel lokale ondernemers en schrijven wij hun verhaal voor jou. Misschien ken je ze wel en vertellen ze zaken die ook goed voor jouw bedrijf zijn. Doe er je voordeel mee! En wil je ook een gratis portret, stuur even een mailtje dan nemen we contact met je op.

Klik hier voor alle portretten.