Percentages heffingsrente verhoogd

Over te betalen inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting ben je als belastingplichtige heffingsrente verschuldigd. In het verleden waren de percentages relatief laag, maar inmiddels zijn deze behoorlijk omhoog bijgesteld.
Voor de huidige geldende percentages kun je kijken op: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/standaard_functies/prive/contact/rechten_en_plichten_bij_de_belastingdienst/heffingsrente/overzicht_percentages_heffingsrente/

Als je deze heffingsrente liever wilt voorkomen en je voldoende liquiditeit hebt, dan kunnen wij eventueel een voorlopige aanslag aanvragen die min of meer overeenkomt met de aanslag die zal volgen uit onze aangifte na afloop van het jaar.

Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Gerrit van der Scheer via 010-2270434 of gscheer@buro-freecon.nl

Van elke ondernemer kan je iets leren. Daarom portretteert Buro Freecon veel lokale ondernemers en schrijven wij hun verhaal voor jou. Misschien ken je ze wel en vertellen ze zaken die ook goed voor jouw bedrijf zijn. Doe er je voordeel mee! En wil je ook een gratis portret, stuur even een mailtje dan nemen we contact met je op.

Klik hier voor alle portretten.