KatinkaTromp PhotographyKatinka Tromp

Katinka Tromp is een charismatische en enthousiaste persoonlijkheid.
Kom je bij haar in de studio, dan voel je de warmte en de betrokkenheid.
Ze houdt van mensen en dat straalt ze uit, bij Katinka voel je je in no time op je gemak.
Ze is al 22 jaar ondernemer op verschillende gebieden, bijvoorbeeld met de verkoop van sieraden.
Na jaren foto’s van haar kinderen te hebben gemaakt, besloot ze de fotovakschool te gaan doen.
Nadat ze deze heeft afgerond, opende ze op haar 50ste verjaardag haar eigen studio voor portretfotografie.
Het werken in haar studio geeft haar ontzettend veel energie. Met haar creativiteit ontwerpt ze kledingvormen en kapsels, passend bij haar klant. Ze geniet enorm van haar werk en dat straalt ze ook uit.
Katinka is een powervrouw met een positieve instelling die alleen in oplossingen denkt. Haar persoonlijke kracht binnen haar werk is dat ze mensen goed op hun gemak kan stellen.

Katinka Tromp Photography

Katinka Tromp richt zich met haar portretten op de vrouw en haar geliefden. De vrouw staat centraal. Katinka vindt dat vrouwen altijd voor anderen bezig zijn en zichzelf achteraan in het rijtje plaatsen.
In haar studio wil ze daar verandering in brengen. Het is er sfeervol ingericht, volledig gericht op de vrouw vol glamourkleding, glitter, mooie bloemen en kaarsen. Hier word je als vrouw verwend.
Je krijgt mooie kleding, make-up, eten en drinken aangepast aan jouw wensen en vooral aandacht voor wie jij bent als vrouw.
Het is een belevenis om je bij Katinka te laten portretteren. Boek je een shoot bij Katinka, dan krijg je eerst een intakegesprek. Ze wil weten wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Vooral ook wat je eigen ideeën zijn bij de fotoshoot is voor Katinka het uitgangspunt. De klant moet zelf nadenken wat ze wil en waarom ze dat bij Katinka wil.
De studio van Katinka richt zich op het bovenste segment. Het is meer dan een shoot, het is een beleving en voelt als welness voor de vrouw. Dat is wat Katinka belangrijk vindt, een ontspanningsmoment creëren waarbij je op en top vrouw kunt zijn. http://www.katinkatrompphotography.com/

 

Ondernemen en netwerken

Katinka Tromp kreeg haar eerste klant binnen via haar visagiste en daarna liep het al vrij snel goed. Mond-op mond-reclame is een manier waarop haar klanten binnenkomen, maar Katinka doet ook veel binnen netwerkclubs.Via het netwerkevenement http://www.businessladiez.nl/in Ridderkerk won ze een halve advertentiepagina in het AD. Ze adverteert via het Rotterdamse krantje ‘Bruist’ wat uitgedeeld wordt in exclusievere winkels in Rotterdam.
Ze heeft geen last van concurrentie van amateurs die een fotostudio beginnen, omdat die zich richten op een ander segment en een andere manier van fotografie.
Ze staat voor 300% achter wat ze doet, dat is ook belangrijk als je ondernemer bent, vindt ze.
Met haar vroegere fotografiementor heeft ze een internationale groep opgericht voor fotografen. Ze hebben hun eigen website en promoten elkaar. Samen doen ze shoots in het buitenland, bijvoorbeeld in Barcelona en Rome.  http://fireballphotographers.com/

Katinka vindt het ook belangrijk iets te doen voor de maatschappij en is mede daarom sponsor van het Girlfrienddiner in de Daniel Den Hoedkliniek.

Toekomst

Het doel voor Katinka Tromp is om 100 klanten per jaar te hebben. Ze wil deze klanten de volledige tijd en aandacht kunnen geven dus 100 is genoeg.
Katinka legt de lat voor zichzelf altijd heel hoog. Over 5 jaar wil ze de beste in Nederland zijn met wat ze doet. Ook wil ze met haar werk in de Linda staan.

Tip voor ondernemers

Katinka vindt dat je als ondernemer je plannen uit moet spreken en er vervolgens in moet geloven, dan komt het vanzelf. Dus heb je een idee, ga er mee aan de slag en spreek het uit.

 

Dit portret is mede mogelijk gemaakt door Buro Freecon en https://typischwinnifred.nl/

Lees ook andere interessante portretten, zoals bijvoorbeeld van Harrie Lamers,  Jermaine Moerli en Anne Willeboordse.

Van elke ondernemer kan je iets leren. Daarom portretteert Buro Freecon veel lokale ondernemers en schrijven wij hun verhaal voor jou. Misschien ken je ze wel en vertellen ze zaken die ook goed voor jouw bedrijf zijn. Doe er je voordeel mee! En wil je ook een gratis portret, stuur even een mailtje dan nemen we contact met je op.

Klik hier voor alle portretten.