Kantoor op reis

kantoor op reis

Ik zit voorin de auto en tussen het navigeren en tolgeld aangeven door typ ik driftig op mijn iPad. Een tijdje geleden ontving ik via LinkedIn het verzoek of ik aandacht wilde besteden aan een nieuw product in het assortiment van Romijn Office Supply. Het betreft de MobilePro – een map waarmee je je iPad tot een ware mobiele en professionele werkplek kunt omtoveren.

Het product

Zeker wel, maar alleen na het aan een serieuze test onderworpen te hebben! Ik kreeg de MobielPro opgestuurd van de firma Fellowes. In de map zit een klik- en draaisysteem waarmee je je iPad zowel ‘landscape’ als ‘portrait’ kunt draaien en vastzetten. Het meegeleverde bluetooth toetsenbordje heeft een hoesje met een magneet, waardoor het stevig vast zit in de map. Kind kan de was doen en ik kon op vakantie!

De test

Dat was namelijk mijn idee. Op vakantie zou ik er wel achterkomen of dit inderdaad zo’n handig ‘onderwegkantoor’ zou zijn zoals beloofd. Ik wilde proberen of ik op deze manier van mijn iPad een soort laptop kon maken. Tot nu toe gebruik ik mijn tablet namelijk alleen maar voor Instagram, mail checken en een beetje surfen. Nooit om teksten op te schrijven en dat moest deze vakantie wel gebeuren.

En het werkt hoor! Zelfs voorin de auto, maar ook in het enige hok met WiFi op de camping, in de trein, in de tuin etc etc. De combinatie van het toetsenbordje en mijn iPad die door de positie in de map verandert in een beeldscherm maakt dat de MobilePro werkt als de laptop die ik thuis gebruik. Voordeel is dat ik in de toekomst de laptop thuis kan laten en op reis mijn tablet zowel professioneel (voor bloggen, schrijven van teksten, makkelijk mailen etc) als privé voor het maken van foto’s en bijhouden van social media kan gebruiken.

In de chique, stoere grijs-zwarte map is ook nog een A4-kladblok geïntegreerd en een hoes voor meegesleepte paperassen, handouts of een oplaadsnoertje en er is plek voor visitekaartjes. Ik kan me voorstellen dat MobilePro ook heel fijn werkt als je veel presentaties geeft of verkoopgesprekken voert met je iPad of al vergaderend veel moet noteren of notuleren; met deze map heb je alles in één hand en bij de hand!

Interesse? Neem contact op met Romijn Office Supply

 

Source: freecon

Van elke ondernemer kan je iets leren. Daarom portretteert Buro Freecon veel lokale ondernemers en schrijven wij hun verhaal voor jou. Misschien ken je ze wel en vertellen ze zaken die ook goed voor jouw bedrijf zijn. Doe er je voordeel mee! En wil je ook een gratis portret, stuur even een mailtje dan nemen we contact met je op.

Klik hier voor alle portretten.