Online boekhouden, wat houdt dat in?

Online boekhoudenOnline boekhouden

Het is een ontwikkeling die al een aantal jaren plaatsvindt. Geheel volgens de algemene trends, kan ook de financiële administratie tegenwoordig online worden bijgehouden. Er zijn diverse software leveranciers zoals Reeleezee, Exact-online en E-boekhouden, die online boekhoudpakketten leveren waarmee relatief eenvoudig alle boekstukken verwerkt kunnen worden en op basis waarvan een aangifte kan worden ingediend.

Software koppelingen

Ook voor mensen die toch liever de ondersteuning hebben van een administratiekantoor zijn er online oplossingen. Zo kunnen boekstukken en facturen gescand worden en volautomatisch worden ingelezen in de software van het kantoor. Ook bestaat er de directe bankkoppeling waarmee bankmutaties automatisch verwerkt worden in diezelfde software. Dit biedt uiteraard een aantal voordelen:

 • Snellere verwerking van de administratie, dus lagere kosten
 • Minder foutgevoelig doordat zaken niet meer handmatig hoeven te worden overgenomen
 • Fysiek aanleveren van de administratie is niet meer nodig

Vivian Vertelt

Met de komst van online boekhouden is het mogelijk om op afstand  je boekhouding te laten verzorgen. Het administratiekantoor hoeft zich niet meer perse in de vestigingsstad van het bedrijf te bevinden. Je kunt dus op zoek naar  een adviseur die bij je past, die je inspireert en mee helpt om je eigen bedrijf te ontwikkelen. Buro Freecon is een administratiekantoor in Capelle aan den IJssel dat een dergelijke automatiseringsgraad biedt en de administratie verzorgt voor vele klanten in Rotterdam en omgeving.

Naast het verzorgen van je administratie probeert Buro Freecon een waardevolle sparringpartner te zijn. We willen je inspireren met ons blog Vivian Vertelt en bieden een informatieve fiscale nieuwsbrief.

Maak een afspraak

Heb je specifieke vragen die je toch liever persoonlijk bespreekt, of is er interesse in een kennismakingsgesprek dan is dat uiteraard ook mogelijk. We nodigen je graag uit op ons kantoor gevestigd aan het Hollandsch Diep 63 U in Capelle aan den IJssel.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht