Nathalie Barkmeijer, Barkmeijer.nuNathalie Barkmeijer

De Rotterdamse Nathalie Barkmeijer is altijd al een gepassioneerde sportvrouw geweest.
Ze komt uit de wereld van de dans en is tevens Personal Trainer.
Ooit begon ze als danslerares en personal trainer, maar daarin miste ze een stukje coaching.
Nathalie is breed opgeleid en alles wat ze heeft geleerd vindt ze net zo interessant.
Vandaar dat ze een activiteit heeft ontwikkeld waarin ze mensen vanuit al haar interesses zo goed mogelijk kan begeleiden.
Niet alleen is ze leefstijlcoach en beheerst ze begeleiding van gedragsverandering. Nathalie is ook gewichtsconsulent en voedingscoach.
Al met al het complete pakket om aan jezelf te werken en goed in je vel te komen zitten.

Barkmeijer.nu

Haar bedrijf Barkmeijer richt zich op training, voeding en coaching. Ze kan qua sport veel  aanbieden, zoals onder andere pilates, dans, krachttrainingen hardlooptraining.
Bij Nathalie kun je het complete plaatje krijgen, maar je kunt er ook terecht met een specifieke vraag.
Ben je bijvoorbeeld een fanatieke hardloper, maar heb je het idee dat je niet verder komt. Nathalie kan je helpen.
Ze traint ook mensen die vanaf nul starten met hardlopen. Daarnaast begeleidt ze mensen met diabetes, kanker en obesitas. Er bestaat ook de mogelijkheid om in kleine groepen workshops bij Nathalie te volgen.
Nathalie vindt het belangrijk dat mensen echt willen, als ze bij haar een traject komen volgen.
Merkt ze gaandeweg dat mensen het toch niet echt willen, dan is ze daar ook heel eerlijk in.
Nathalie kijkt goed naar wat bij haar klanten past. Loop je bijvoorbeeld graag op het strand, dan  zal ze proberen haar agenda daar op aan te passen en op het strand te trainen. Over het algemeen vinden de trainingen plaats bij haar werkruimte of in het Kralingse Bos.

Ondernemen

Als ondernemer onderscheidt Nathalie Barkmeijer zich, doordat  wat ze doet heel persoonlijk is. Ze heeft daardoor geen last van concurrentie. Haar pakket is breed, doordat ze een sportende coach is die verstand van goede voeding heeft. Nathalie heeft volledig haar eigen weg gezocht door goed te kijken naar wat ze nu echt wilde.
Met een sparringpartner bekijkt ze af en toe haar ondernemersplannen en stelt ze zo nodig bij.
Om haar accreditatie te behouden moet ze zich regelmatig bijscholen, zowel op het vlak van coaching als op het vlak van voeding. Hierdoor blijft ze goed op de hoogte van veranderingen en probeert mee te gaan in de vernieuwingen als het bij haarzelf en haar missie past.
Haar missie is dat mensen het uiteindelijk zelf kunnen en haar niet meer nodig hebben. Voeding is echt maatwerk en fine tuning. Daar intensief met je klant mee bezig zijn maakt het werk voor Nathalie erg leuk.
Haar succesformule is goed luisteren naar wat de klant echt wil.

Netwerken

Nathalie heeft door al haar jaren als sporttrainer een groot netwerk opgebouwd.
Ze is al 27 jaar trainer en heeft veel 1 op 1 trainingen gegeven.
De klanten komen daardoor veelal via mond-op mondreclame binnen.
Ze adverteert alleen op Facebook en ook dat levert klanten op.
Nathalie is lid van de Vrienden van Gers en gaat naar de Gers bijeenkomsten om te netwerken. Ook komt ze bij peoples business.
In Rotterdam begeleidt ze soms ook haar klanten bij loopevenementen van de Rotterdamse Running crew of hardloopwedstrijden.
Klanten voor voedingsadvies worden soms naar haar doorverwezen via de huisarts. Bij coaching ligt dat ingewikkelder. Mensen vinden dat soms toch nog een taboe, maar als ze alleen willen sporten kan dat ook bij Nathalie.

Tip voor ondernemers

Doe jezelf niet beter voor dan dat je bent en maak de werkelijkheid niet mooier dan hij is.
Als je als ondernemer wil groeien is het heel belangrijk eerst goed naar jezelf te kijken. Wie je bent en wat je echt wilt.

Dit portret is mede mogelijk gemaakt door Buro Freecon en Typisch Winnifred 

Lees ook andere interessante portretten, zoals bijvoorbeeld van Harrie Lamers,  Jermaine Moerli en Anne Willeboordse.

Van elke ondernemer kan je iets leren. Daarom portretteert Buro Freecon veel lokale ondernemers en schrijven wij hun verhaal voor jou. Misschien ken je ze wel en vertellen ze zaken die ook goed voor jouw bedrijf zijn. Doe er je voordeel mee! En wil je ook een gratis portret, stuur even een mailtje dan nemen we contact met je op.

Klik hier voor alle portretten.