Claudia Costa, Fit20Claudia Costa

Claudia Costa is van origine fitnesstrainer en sinds 3 jaar franchiser van fit20.
Ze is begonnen met fit20 omdat ze het persoonlijk begeleiden van mensen zo ontzettend leuk vindt.
Claudia houdt van het contact met de klant en vindt het mooi om te zien dat mensen er echt voor gaan.
Als ze dan ook nog het gewenste resultaat behalen is Claudia net zo enthousiast als de klant.
Claudia is iemand die erg haar best doet voor elke klant, maar ze is ook kritisch.
Als Claudia voelt dat zij niet de persoon is om een klant verder te helpen bij zijn lichamelijke ontwikkeling, dan zal ze dat zeker aangeven.
Ze schroomt ook niet om iemand tot het uiterste te drijven wanneer zij denkt dat dat nodig is tijdens de training.
Met een tablet in haar hand volgt ze de klant op de voet, alle resultaten legt ze vast. Ondertussen bedenkt ze ook meteen vervolgstappen of wijzigingen in het programma om het lichaam de optimale prikkel te kunnen geven.

fit20

Fit20 is sinds twee en een half jaar gevestigd aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel.
De speciale trainingsmethode van fit20 zorgt er voor dat je maar eens in de week 20 minuten hoeft te trainen.
Daarbij hoef je je niet om te kleden. Het is een kortdurende, zeer intensieve training. Omdat het zo intensief is, heeft je lichaam een aantal dagen nodig om te herstellen.
Binnen drie maanden ga je resultaat zien en voelen aan je lichaam.
De trainingsmethode van fit20 zorgt ervoor dat je basis fitheid omhoog gaat en je lichaam sterker wordt. Het is een training gericht op het voorkomen van blessures, maar kan ook als hersteltraining gebruikt worden.
fit20 is een instituut waar mensen komen die niet graag naar de sportschool gaan. Bij fit20 krijg je individuele training of duo training. Elke klant krijgt alle aandacht. Dit is mogelijk, omdat Claudia op afspraak werkt.
Als je meer wilt weten over fit 20, kijk dan op http://fit20.nl/nl/studios/fit20-capelle/

Netwerken

Claudia Costa is zelf geen lid van een businessclub, maar een aantal leden van de Rotary trainen bij haar, waardoor ze via haar klanten kan netwerken.
Ze heeft haar ruimte wel eens beschikbaar gesteld voor een Open Coffee, een bijeenkomst waar ondernemers elkaar in ontspannen sfeer ontmoeten.
Ook geeft Claudia andere ondernemers wel eens de gelegenheid om op een open dag bij fit20 te laten zien wat ze doen om op die manier hun netwerk te vergroten.

Klanten werven

De klanten die bij Claudia komen zijn veelal gekomen door mond- op mondreclame.
Een aantal van Claudia’s klanten zijn fysiotherapeut en ook zij sturen met enige regelmaat mensen door naar haar studio.
Het concept van fit20 heeft in de Margriet en Santé gestaan. Ze is met het concept op televisie en de radio geweest en heeft veel in plaatselijke krantjes gestaan.

Ondernemen

Claudia Costa vindt het klantcontact het leukste aan het zelf ondernemen.
Je bouwt een persoonlijke band met je klanten op.
Belangrijk is dat je tijd investeert in je klanten vindt Claudia. Als je klanten enthousiast zijn werkt dat beter dan adverteren.
Om die reden heeft ze ook een administratief medewerker in dienst die de administratie bij fit20 doet.
Op piekmomenten kan Claudia terugvallen  op een parttimer die de trainingen doet en op haar eigen man, Bas. Op deze manier krijgt elke klant de aandacht die ze bij fit20 garanderen.
Claudia vindt dat je als ondernemer puur en authentiek dient te zijn.

 

Dit portret is mede mogelijk gemaakt door https://typischwinnifred.nl/

Van elke ondernemer kan je iets leren. Daarom portretteert Buro Freecon veel lokale ondernemers en schrijven wij hun verhaal voor jou. Misschien ken je ze wel en vertellen ze zaken die ook goed voor jouw bedrijf zijn. Doe er je voordeel mee! En wil je ook een gratis portret, stuur even een mailtje dan nemen we contact met je op.

Klik hier voor alle portretten.