Boekhouder in Capelle aan den IJssel

2

Boekhouder in Capelle aan den IJssel

Als jij als ZZPer, of als eigenaar van een onderneming, op zoek bent naar een innovatieve boekhouder die jou kan inspireren en kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming, dan is Buro Freecon in Capelle aan den IJssel een goede keuze.

Buro Freecon werkt als moderne boekhouder met diverse soorten van automatisering waardoor wij onze klanten flexibel kunnen bedienen in héél Nederland.
Door de bankkoppeling en eenvoudige scanoplossingen is het al lang niet meer nodig om periodiek de administratie langs te brengen. Het “papierwerk” kan volledig online worden afgehandeld.

Met aparte tools monitoren wij voortdurend je omzet en kosten en de volledigheid van je boekhouding, zodat wij je snel kunnen informeren over bijzondere ontwikkelingen.

Via onze blog “Vivian Vertelt”, via onze nieuwsbrief, via Twitter en via Linkedin inspireren wij jou en vragen wij aandacht voor belangrijke onderwerpen, die de continuïteit, de groei óf de innovatie van je bedrijf bepalen, óf die voor jou als ondernemer in privé van belang zijn.

Ook onze werkplek is inspirerend. Actuele ontwikkelingen passen wij toe of brengen wij onder de aandacht. Kom dus vooral eens langs.

Een overstap is eenvoudig te regelen. Eens bespreken wat wij als boekhouder voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit op ons kantoor gevestigd aan het Hollandsch Diep 63 U in Capelle aan den IJssel.

Maak een afspraak

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht