Modern administratiekantoor in Rotterdam

Administratiekantoor in Rotterdam

Administratiekantoor in Rotterdam

Buro Freecon is gevestigd in Rotterdam aan de Oostmaaslaan en in Capelle aan den IJssel aan het Hollandsch Diep. Door de mogelijkheid van online boekhouden is het niet meer noodzakelijk de administratie fysiek aan te leveren. Mocht je behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek dan ben je uiteraard meer dan welkom en zijn we met twee locaties altijd in de buurt.

 

Naast het sec verzorgen van de administratie wil Buro Freecon haar klanten helpen met ondernemen. We proberen een toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten door mee te denken over de continuïteit van het bedrijf. Vivian VerteltHet blog “Vivian Vertelt” is een initiatief van Buro Freecon en gemaakt om zelfstandig ondernemers met elkaar in contact te brengen, te inspireren en te informeren. Hoe blijf je innoveren en beter ondernemen? Waar loop je tegen aan?  Ook versturen wij maandelijks een nieuwsbrief vol praktische fiscale informatie.

 

Online boekhouden

Administratiekantoor RotterdamMet de komst van online boekhouden is het mogelijk om op afstand  je boekhouding te laten verzorgen. Door het gebruik van bijvoorbeeld e-boekhouden, Reeleezee en Exact-online hoeft de administratie niet meer fysiek te worden aangeleverd. Dat kan eenvoudig door scans op te sturen en door de software aan je bankrekening te koppelen. Buro Freecon is een administratiekantoor in Rotterdam dat een dergelijke automatiseringsgraad biedt en de administratie verzorgt voor vele klanten in Rotterdam en omgeving. Wil je gebruik maken van een ander softwarepakket, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Ondernemers uit Rotterdam

Regelmatig publiceren wij op onze website portretten van ondernemers uit Rotterdam. Welke zaken zijn voor hen belangrijk? Hoe succesvol zijn zij, maken zij gebruik van crowdfunding? Allemaal vragen die ook voor jou als ondernemer uit Rotterdam belangrijk zijn hopen wij zo te belichten. Vertelt door ondernemers uit de praktijk. Doe er je voordeel mee.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt en is er interesse in een kennismakingsgesprek? We nodigen je graag uit op ons kantoor gevestigd aan de Oostmaaslaan 49 in Rotterdam of in onze vestiging in Capelle aan den IJssel.

Maak een afspraak

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht